Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Odpadlik n00b

|
Zaslal(a): Ne červenec 26, 2009 17:33 Předmět: Odpadlik |
|
|
Zdravím guildu Time.
Takže s čim bych se k vám chtěl prihlasit, je to priest jmenem priesticek ale je este nezkušený 19 lvl. Tuhle tu postavu mám od 0 lvl. Priest me baví je za neho sranda. Strasne me baví když někoho mužu lečit.
Moje dalsí postavy : s nejvetsím lvlem mam rogueho Odpadlika 28, pak tu mam dalsího rogueho Alsemasera 21, necra Wyhulalko 16 a v poslední řadě heretika Shaolina 19 ale toho jsem dostal od kámoše na 17lvlu moc jsem ho nehrál.
Ultimu hraju asi 1 a půl roku. Pusobil jsem v hodně guildach a dozvěděl jsem se že jsem prej taková guildovní lehká žena že strídám guildy jak ponožky, ale bohužel mám proto důvod skoro ze všech guild jsem odešel kvuli neaktivitě lidí v guilde, jenom 2 z guildy GoE kvuli jedné osobě.Za 1. Fakt nechapu jak nekdo muze mit navrch na vyhozeni kvuli tomu ze nejde odpristit dung když stejně za priesta neloguje a nebavi ho ? Připada mi to nenormální Smile (Pripad Ransomeho). Za 2.Po 3 týdnech ani nerozhodli jetli mě berou nebo ne neaktivita prostě. Abych se dostal v kterých guildach jsem pusobil takže: Heroes - moje vlastní guilda kterou jsem založil s kamošem ale kamoš přestal hrat tak jsem odesel
pak eště Old
PvP - no moje pvp není nic moc někdy de někdy ne ale klidně bych pomohl za mástery nebo tak neni problém joinout.
PvM - tak to pvmko nevím ja jsem zatím nebyl víc než angel
Tak do vaší guildy jsem se prihlásil abych poznal nové lidi, dobrou partu s kterou se zasmeju, pokecám, zadunguju atd. Možná to vypadá že se k vam hlasím kvuli tomu že sem odešel z goe a potřebuju guildu ale neni to tak protože už dřiv jsem přemýšlel o tom dát si k vám přihlášku kámoši řikali ad to sem dám ale měl jsem strach že mi daj všichni hned po dnu proti ale tedka myslim že i kdyz by mi dali všichni proti aspon jsem to zkusil.
Uživim se sam i když někdy dam všechno do itemu a eqvipu ale v pohode to zvladam.
Pak tu máme Vt- mám, Uo mapu mám ale nevidím endorský svět Sad
Prominte že nedodam RP přiběh ale fakt bych ho nezvladl ja na takové věci jsem moc Orc Smile a bylo by to něco otřesného Smile
Tak aby jsme se dostali ke mě real takže menuju se Tomáš Turanec je mi 16 let,bydlím v Ostrave, moje koníčky jsou Volleyball, fotbalek s kamošema, pingpong, asi před 2-3 rokma jsme chodili s klukama v zime bobovat Very Happy a dělat ruzné blbosti strašně nás to bavilo nebo boření sněhulaků holkam Smile
Fotečku bochužel nemám udělám a dodám Smile
Vtipek s ponaučením :
Jede si takhle zajíc ve svým novým ferárku po lese a najednou s díry kolem které projizdí slysí volání o pomoc,zastaví a nakoukne do té díry a tam stojí ubrečenej vlk a povídá zajíčku prosimtě dostaň mě odsud a ja ti slíbím že ti nikdy neublížím ..zajíc teda vlkovi pustií lano a pomoci ferrari ho vyprostí..par dní na to si takhle beži vlk po lese a slyší z díry volaní o pomoc..nahlídne do díry a tam vidí zajíce jak se nemůže dostat ven..zajíc poprosí vlka jestli by mu z té díry nepomohl a vlk mu do díry zpustí ocas ať po něm vysplha.....
no a to ponaučení.. : Když máš pořádnej vocas nepotřebuješ ferrari
A moje přihláška je u konce doufám že se aspon někomu bude líbit Sad estě bych se chtěl omluvit za hrubky čeština otřesná Sad |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hur n00b

|
Zaslal(a): Ne červenec 26, 2009 20:40 Předmět: |
|
|
Čau, mam otázku...28 rogunu jsi expil jen v andělech ?
A jesi hledáš aktivitu, tak tady na dobrým místě zrovna nejsi.
Zatim silně proti _________________ Hur druid 30+
CHlup rogua 10+
FROM HERO TO ZERO -= guild Cube =- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Destrem PvP Poradce

|
Zaslal(a): Ne červenec 26, 2009 20:41 Předmět: |
|
|
Konečně solidní přihláška co za něco stojí. Těch gild si zase tolik neměl, čekal jsem že to je horší.. No jestli budeš přijatý, tak doufám, že aspoň vydržíš.
Když si z Ostravy chodíš na Baník?
Kde přesně bydlíš v Ostravě? _________________ Xealos - 32Ranga
Siege - 23 Bersa
Fc Baník Ostrava best off |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Odpadlik n00b

|
Zaslal(a): Po červenec 27, 2009 07:56 Předmět: Odpadlik |
|
|
hele 28 corku jsem mel jako ze jsem ti myslel nejvetsi dung v andelech ze neznam dungy, jo na ten banik se nekdy kouknu v telce ale jik na zapasy nechodim a jsem z Dubiny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Odpadlik n00b

|
Zaslal(a): Po červenec 27, 2009 08:52 Předmět: Odpadlik |
|
|
ne neexpil jsem jenom v andelech ale tim jsem myslel ze neznam zaden vetsi dungy max. andel jako vetsi dung jsem nebyl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
joey jordinson Guild Master

|
Zaslal(a): Út srpen 04, 2009 10:31 Předmět: |
|
|
Jestli je tvuj main od zacatku jen tvuj tak by to nemelo byt problem jen bych potreboval presne vysvetleni proc uz jsi byl v tak hodne guildach jinac nejak moc ze hry te neznam kdyz mi napises co a jak tak budu PRO btw jaky mas vztah k sierrakum _________________ Chachar Joey Jordinson Heretic [30+]
Joey ty si pi*a dávat icq od Denisy Oupisovi (c) Destrem
"Vládu nad světem má ten silnější" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hur n00b

|
Zaslal(a): St srpen 05, 2009 11:19 Předmět: |
|
|
Vztah k Sierrákům má přeci vždycky každý dobrý _________________ Hur druid 30+
CHlup rogua 10+
FROM HERO TO ZERO -= guild Cube =- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Odpadlik n00b

|
Zaslal(a): St srpen 05, 2009 18:24 Předmět: Odpadlik |
|
|
hele tak prostě ja mám smůlu na guildy vždycky jak do nějaké du tak prostě tam se neexpí a to mě nebaví. a k sierakům ? hele dával jsem jednou duel se sierákem jsem si to domlouval pres kámoše a proste jak me zabil tak me vylutil komplet od te doby je nesnasim a nikdy jsem tam nechtel jít je to banda KO.O.U !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal(a): St srpen 05, 2009 20:12 Předmět: Re: Odpadlik |
|
|
V Time uz bylo tolik obdobi ze se neexpilo a jsem tady uz 3 roky  _________________ Chachar Joey Jordinson Heretic [30+]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Odpadlik n00b

|
Zaslal(a): Čt srpen 06, 2009 07:59 Předmět: Odpadlik |
|
|
Tak každého to nebáví stát v bance ale prostě jsem tu skoro celej den a nemam co dělat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal(a): Čt srpen 06, 2009 09:56 Předmět: |
|
|
Vzdyt s corkou nemusis stat v bance muzes si pekne solovat _________________ Chachar Joey Jordinson Heretic [30+]
|
Návrat nahoru |
|
 |
flp Zkušený

|
Zaslal(a): Čt srpen 06, 2009 14:07 Předmět: |
|
|
hlavne nechapu proc bys musel stat v bance kdyz nemas co delat... To jako nedelas cele dny nic jineho krom toho ze mas loglou postavicku a civis? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Odpadlik n00b

|
Zaslal(a): Čt srpen 06, 2009 16:28 Předmět: Odpadlik |
|
|
Prostě mě to na solo nebaví už jsem prosoloval skoro 23 lvlu s tou čorkou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Odpadlik n00b

|
Zaslal(a): So srpen 08, 2009 21:10 Předmět: Odpadlik |
|
|
hele chtel bych jit do DARK AGE takze bych chtel aby jste mi to tady locky prosim dik moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zag Zag PvM Poradce

|
Zaslal(a): So srpen 08, 2009 21:37 Předmět: |
|
|
nemyslim si, ze by otevrena prihlaska tady vadila nekomu z DarkAge, ale tj fuk
stejne mam takovej pocit, ze prozatim uzavreme celou sekci adeptu do guildy Sands of Time... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|